Menu Icon Find Icon
info@topslike.hr
Košarica Cart Icon
0
Zasad prazna
Trenutno nemate artikala u košarici

Zidne slike

Zidovi bez slika odaju dojam prazne i nenaseljene prostorije. Uzdignite vaš interijer dobro odabranom slikom. Mogućnosti su različite. Trenutno su najpopularnije slike na platnu.

Omiljene slike za stan

Slike za stan mogu imati različit izgled. One nalaze svoje mjesto ne samo u stanovima i kućama (pogotovo u dnevnim i spavaćim sobama), ali i u drugim interijerima kojima želite dodati na sjaju, stilu i eleganciji. Zidne slike na platnu proizvodimo korištenjem modernih tehnologija. Zahvaljujući tome motiv postaje uočljiv, stvara dominantnu značajku unutrašnjosti, osobito ako se odlučite za sliku od više dijelova.

Motiv zidne slike birajte prema svom ukusu i s obzirom na prostoriju u kojoj ju želite smjestiti. Dnevnom boravku odgovara slika na platnu s dinamičnim motivom, kao što su gradovi, ljudi ili životinje u pokretu. Za spavaću sobu prikladan je miran motiv, koji će u vama probuditi osjećaj mirnoće i harmonije. Modernim interijerima odgovaraju lijepe apstrakcije, a tradicionalnim pak dobro stoje krajolici.

Odaberite vlastiti motiv

Unatoč velikom izboru slika za stan ne znate što odabrati? Pronađite svoju omiljenu fotografiju, te ju ovjekovječite kao sliku na platnu. Vaš omiljeni motiv ćete uvijek imati před sobom. Više informacija može se naći ovdje.

Thumb up
Koristimo visoko kvalitetan otisak na platno.
Truck Icon
Kupnju iznad 115 € nagrađjujemo besplatnom dostavom.
Checked Icon
Nudimo 5500 motiva u 40 različitih dimenzija.
Jumping Icon
Imamo tisuće zadovoljnih kupaca.