Menu Icon Find Icon
info@topslike.hr
Košarica Cart Icon
0
Zasad prazna
Trenutno nemate artikala u košarici

Slike za dnevni boravak

Imate u dnevnom boravku prazan zid ili sliku koja više ne ispunjava vaše zahtjeve ili općenito želite bez velikog napora promijeniti izgled dnevne sobe? Potražite prikladnu sliku.

Kako postići da dnevni boravak postane reprezentativan

U dnevnom boravku provodimo slobodne trenutke, puno vremena i ujedno je to i prostorija u kojoj obično primamo posjete. Zato je poželjno voditi računa kakav dojam dnevni boravak pruža i nastojati se potruditi da ga se poboljša. Mogućnosti naravno ima mnogo, jedna on njih je dekoriranje lijepom slikom, koja je element za podizanje izgleda sobe.

Višedjelne slike na platnu u dnevnom boravku

Sve više i više ljudi daje prednost slikama na platnu. Na njima se, zahvaljujući modernim tehnologijama uspjeva nevjerojatno istaknuti boje, slika stoga postaje vrlo impresivna. Još zanimljivija je izvedba slike iz više djelova. One su ne samo moderne nego dodaju slici i izražaj. Najočitije djeluju u modernim interijerima. Za dnevni boravak nudimo slike sedmodjelne, petodjelne, četverodjelne, trodjelne ili jednodjelne.

Izbor slika za dnevni boravak

Slika koju ste odabrali govori umjesto vas, po njoj se prepoznaje vaš ukus i osjećaj za dizajn. Dakle, odabiru slike za dnevni boravak treba posvetiti pažnju. Ona nadopunjuje cjelokupni dojam prostorije.

Kod nastojanja da se uskladi izbor boja slike sa izgledom dnevne sobe, ne treba se osjećati ograničeno. Možete birati između velikog broja različitih slika. Odgovara vam lijepa apstrakcija ili su vam draži motivi glazbe, krajolika, cvijeća, ljudi, gradova, tehnike ili brojnih drugih? Osim odabira motiva uzmite u obzir da postoji mogućnost kupnje više manjih slika ili se odlučiti za izbor jedne dominantne koja pokriva znatan dio zida. Uzmite u obzir da velika slika stvara uočljiv dojam odmah nakon ulasku u prostoriju. S čime želite zaintrigirati vaše goste? Prilikom odabira višekomada manjih slika treba obratiti pažnju na njihovu međusobnu usklađenost. Odabrali ste sliku za dnevni boravak s tamnijim motivom? Smjestite ju na svijetlo mjesto. Svijetle slike mogu biti postavljeni i u tamnijim kutevima.

Sada već znate koja vrst slike ili kakav motiv su najprikladniji za vaš dnevni boravak? Razmotrite različite mogućnosti i odaberite onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i dizajnu vašeg dnevnog boravka.

Thumb up
Koristimo visoko kvalitetan otisak na platno.
Truck Icon
Kupnju iznad 115 € nagrađjujemo besplatnom dostavom.
Checked Icon
Nudimo 5500 motiva u 40 različitih dimenzija.
Jumping Icon
Imamo tisuće zadovoljnih kupaca.