Menu Icon Find Icon
info@topslike.hr
Košarica Cart Icon
0
Zasad prazna
Trenutno nemate artikala u košarici

Slike za spavaću sobu

Spavaća soba nam pruža mjesto za odmor, opuštanje i spavanje. Stoga bi ova prostorija trebala djelovati skladno i smirujućim dojmom. Pronađite kod nas sliku za spavaću sobu, koja dopunjava ovu atmosferu.

Biramo sliku za spavaću sobu

Slika za spavaću sobu treba odražavati vaš ukus i biti u skladu sa ukupnim interijerom. Poželjno je da imate na umu da ona istiće mir i tišinu, koji bi trebali zračiti u ovoj sobi. Slike koje izražavaju kretnje i dinamiku birajte radije za druge sobe, takve se odlično uklapaju u dnevnu sobu. Razmislite i o bojama koje prevladavaju na slici. Bolje je izbjegavati hladne boje. U spavaćoj sobi je više prikladan stil slike s mirnom temom i u nježnim pastelnim bojama. Što volite više, konkretne ili apstraktne slike? Za spavaću sobu su pogodne obje vrste.

Omiljenost višedjelnih slika u spavaćoj sobi

Već smo spomenuli kakve boje i motivi bi mogli, a ne bi trebali biti na slikama u spavaćoj sobi. Sada još spomenimo koju vrst slike možemo uzeti u obzir. Evo, i tu imate više mogućnosti. Višedjelne slike posebno se istiću u spavaćoj sobi, pogotovo ako želite naglasiti njezin moderan izgled. Zahvaljujući modernim otiscima i kvalitetnoj obradi, slike dobivaju novu dimenziju. Nudimo gotovo 6000 motiva životinja, ljudi, gradova, krajolika, apstrakcija i mnogih drugih. Bilo kako zahtjevni u pogledu dizajna, vjerujemo da ćete između naših slika uspjeti pronaći "onu svoju odabranu".

Ne odgovaraju vam iz nekog razloga višedjelne slike u spavaćoj sobi? Želite se prije konačnog odabira upoznati i sa drugom ponudom? Da vam predstavimo ove daljnje mogućnosti:

  • Staklene slike: Zahvaljujući modernoj tehnologiji visoko kvalitetnog otiska izravno na staklo slike postižu visok kvalitet. Odaju elegantan dojam te i ovdje se pruža širok izbor – ne samo oblika ali i konkretnih ili apstraktnih motiva.
  • Slike sa satom: One su prikladne za svih koji osim dobrog izgleda traže i dodatnu funkciju. Želite na zidu i sliku i sat te neznate kako uskladiti ova dva premeta? Ili pak imate malo prostora? Slika sa satom rješava taj problem – elegantno i moderno.
  • Slike sa vlastitim motivom: Iako je ponuda motiva na slikama ogrommna, također nudimo i slike izrađene od vlastite fotografije.

Učinite od spavaće sobe mjesto koje će djelovati ugodno i skladno. Ukupni dojam ove sobe podcrtava pravilno odabrana slika.

Thumb up
Koristimo visoko kvalitetan otisak na platno.
Truck Icon
Kupnju iznad 115 € nagrađjujemo besplatnom dostavom.
Checked Icon
Nudimo 5500 motiva u 40 različitih dimenzija.
Jumping Icon
Imamo tisuće zadovoljnih kupaca.