Menu Icon Find Icon
info@topslike.hr
Košarica Cart Icon
0
Zasad prazna
Trenutno nemate artikala u košarici

Zidne slike, 3D slike

Suvremene 3D slike predstavljaju slike na platnu koje se u pravilu sastoje od više dijelova. Njihovim postavljanjem na zid pored sebe stvara se 3D efekt. Međutim, taj efekt može se postići i kod slike na platnu od jednog komada. To je zbog činjenice da je slika otisnuta i sa bočne strane. Birajte slike od sedam, pet, četiri ili tri dijela prema prostoru. Posebno višedjelne zidne slike će postati uočljivom dominantom interijera. Nemate dovoljno prostora? Čak i manje 3D slike imaju svoju draž.

Gdje staviti 3D sliku

Sami odaberite mjesto za 3D sliku. Iz širokog raspona motiva možete pronaći zidnu sliku za svaku prostoriju, bilo da decentno neupadljivu ili onu sa izraženim elementom, koji je uočljiv odmah na ulasku u sobu. Impresivne 3D slike posebno se istiću u modernim interijerima, svejedno ako se radi o dnevnom boravku, spavaćoj sobi, hodniku ili ulaznom holu. Sa našim slikama se možete susresti i izvan stanova – isporučujemo takodjer za restorane, hotele i konfrencijske dvorane.

Savjeti za 3D slike

Kakvu 3D zidnu sliku odabrati da se uklopi u vaš dom? Imate svijetlu unutrašnjost i želite sliku koja se ističe? Odaberite jednu od tamnijih 3D slika. Što kažete na apstraktnu sliku? Dobro odabrana apstrakcija vašem interijeru dodaje eleganciju i lusuzan izgled. Modernom interijeru pristaju lijepe 3D slike izvedene u minimalnom rasponu boja. Možda trebate upravo suprotno, rasvijetliti prostoriju? Pogledajte naprimjer sliku sa suncokretima. Unijet će u sobu topao osjećaj ljeta, čak i kada vani pada snijeg. U dnevne boravke odlično pristaju 3D slike sa motivima gradova. Neka vam se na slici ističe recimo Eiffelov toranj.

Suvremene 3D zidne slike postati će omiljeni i sastavni dio vašeg doma. Pogledajte naš širok izbor.

Thumb up
Koristimo visoko kvalitetan otisak na platno.
Truck Icon
Kupnju iznad 115 € nagrađjujemo besplatnom dostavom.
Checked Icon
Nudimo 5500 motiva u 40 različitih dimenzija.
Jumping Icon
Imamo tisuće zadovoljnih kupaca.